WIJ ZIJN TROTS OP ONZE CERTIFICERINGEN!

Met trots mogen wij ons bedrijf promoten met verschillende hoogstaande certificeringen. 

Het biedt voornamelijk vertrouwen in de relatie tussen klant en kweker, omdat het laat zien dat ons product of dienst in het bedrijf aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. 

Wij willen streven naar een heldere samenwerking met onze klanten. Vandaar kiezen we ervoor om ons elk jaar opnieuw te onderwerpen aan een controle omtrent deze certificering.

MPS A-certificaat

Milieuvriendelijk telen is één van ons belangrijkste doelstellingen. Daarom werd besloten om deel te nemen aan het VMS (Vlaams Milieuplan Sierteelt). Het VMS werkt samen met het Nederlandse MPS (Milieu Programma Sierteelt). Dit laatste wordt wereldwijd erkend als hét milieucertificaat bij uitstek. Wij kunnen met trots meedelen dat Handelskwekerij De Mol Frank – Verlee voldoet aan een volwaardig MPS A-certificaat.

De inhoud van het certificaat kan u hier terugvinden.

GLOBAL G.A.P.

Global G.A.P. is de certificering die elke sierteler in handen wil hebben. Het zegt iets meer over de kwaliteit van het bedrijf, die moet voldoen aan veiligere en duurzamere landbouwpraktijken.

Voor ons is het behalen van het GLOBAL G.A.P. certificaat een mooie toevoeging en bedanking voor ons harde werk gedurende het jaar. Wij streven naar een continue innovatie in ons bedrijf, waardoor we deze certificering niet mogen mis lopen.

Meer informatie over deze certificering vindt u hier.